Aftale SGK

Smørum Golfklub

Vores aftale med Smørum Golfklub indeholder en lang række fordele.

Som medlem af FLS Golfklub får du automatisk udstedt et medlemsnummer til Smørum Golfklub, som du skal bruge når du booker tider i Golfbox.

Alle medlemmer af FLS Golfklub får 10% rabat på greenfee, når der bookes via Golfbox med medlemsnummeret fra Smørum Golfklub, og al betaling klares af FLS Golfklub, uden du behøver tænke på det.

Der kan bookes tid på både langbane, intermeediate bane, Par 3 bane samt Pitch and Putt.

Derudover kan vi også benytte både driving range, indspils- og puttegreen.

Ligeledes vil alle medlemmer af FLS Golfklub få udleveret et boldkort, som kan anvendes i boldautomaterne.

Er du lige begyndt med golf, og har du endnu ikke erhvervet dig golfkørekortet, vil det ligeledes foregå hos Smørum Golfklub, som tilbyder to forskellige begynderkurser. Læs mere om de to begynderkurser her